سلامت سلامت .

سلامت

انواع رژيم هاي لاغري

انواع رژيم هاي لاغري عبارتند از:

رژيم كتوژنيك

رژيم غذايي كتوژنيك، يك رژيم غذايي با چربي بالا، كربوهيدرات كم، و پروتئين متوسط و كافي است كه براي كاهش وزن بسيار مورد توجه قرار گرفته است. اساس رژيم كتوژنيك اين است كه فرد كالري بيشتري را از پروتئين و چربي به دست آورده و كربوهيدرات كم‌تري را دريافت نمايد. در اين نوع رژيم، بيشتر كربوهيدراتي كه هضم آن آسان است مانند شكر، نوشابه، شيريني‌ها و نان سفيد از برنامه غذايي فرد حذف مي‌گردد.

رژيم دانماركي

رژيم غذايي نورديك نوعي رژيم غذايي است كه بر روي غذاهاي محلي در كشورهاي شمال اروپا ( نروژ ، دانمارك ، سوئد ، فنلاند و ايسلند ) تمركز دارد .

اين رژيم غذايي در سال ۲۰۰۴ توسط گروهي از متخصصان تغذيه ، دانشمندان و سرآشپزها براي مقابله با افزايش نرخ چاقي و شيوه هاي كشاورزي ناپايدار در كشورهاي شمال اروپا ايجاد شد .

در مقايسه با يك رژيم غذايي معمولي ​​غربي ، حاوي قند و چربي كمتري است اما حاوي مصرف فيبر و غذاهاي دريايي در اين رژيم دو برابر رژيم غذايي غربي است .

بيش تر بخوانيد: رژيم لاغري يك ماهه

رژيم دوكان

رژيم دوكان يك رژيم لاغري با پروتئين بالا و كم كربوهيدرات است كه به چهار مرحله تقسيم مي شود . اين رژيم توسط دكتر پير دوكان ، پزشك عمومي فرانسوي متخصص در زمينه مديريت وزن ايجاد شده است .

دكتر دوكان اين رژيم غذايي را در دهه ۱۹۷۰ با الهام از يك بيمار چاق ابداع كرد و گفت براي لاغر شدن ، به استثناي گوشت ، از خوردن هر غذايي مي توان صرف نظر كرد .

وقتي دكتر دوكان ديد بسياري از بيماران با اين رژيم غذايي ، كاهش وزن را تجربه كردند ، رژيم دوكان را در سال ۲۰۰۰ منتشر كرد . اين كتاب سرانجام در ۳۲ كشور جهان منتشر شد و به يك كتاب پرفروش بزرگ تبديل شد .

رژيم كانادايي

در رژيم كانادايي به دليل ۱۳ روز تغذيه به شدت محدود و بسيار نامناسب و ناكافي به بدن‌ شوك وحشتناكي وارد مي‌شود، به طوري كه پس از پايان دوره به علت كمبود منابع اصلي، بدن دچار قحطي شده و تمايل به خوردن انواع و اقسام مواد خوراكي در آن افزايش مي‌يابد. هر چند بيان شده كاهش وزن با رژيم كانادايي از فردي به فرد ديگر متفاوت است، اما در زمان مقايسه وزن در رژيم كانادايي با قبل از آن فقط چربي‌هاي بدن آب نشده، بلكه بدن در اين مدت آب بسيار زيادي نيز از دست مي‌دهد. وقتي به بدن در مدت زمان كوتاه شوك زيادي وارد شود به جاي سوزاندن چربي، آن را ذخيره مي‌كند تا از انرژي آن در اعمال حياتي مثل ضربان قلب و تنفس استفاده نمايد.

منبع: https://www.fitbodyclinic.ir/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۴:۵۰:۱۰ توسط:شكري موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
موسسه حسابداری
شرکت حسابداری دهناد